Частині України прогнозують сильні опади та пориви вітру

Частині України прогнозують сильні опади та пориви вітру

Карта
Укрінформ
У вівторок мокрий сніг та дощ очікуються вночі, вдень в Україні без опадів, лише у східній частині невеликий мокрий сніг, температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Уночі у центральних, південних областях та на Донеччині мокрий сніг та дощ, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу та ожеледь, на решті території подекуди невеликий сніг; вдень в Україні без опадів, лише у східній частині невеликий мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер східний та північно-східний, 7-12 м/с, на півдні та сході країни місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті 5-10° тепла; у південних областях протягом доби від 1° морозу до 4° тепла. В Криму вночі помірний, вдень невеликий дощ; температура вночі 1-6° тепла, вдень 3-8°", - йдеться у повідомленні.

У столиці опади не очікуються. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° тепла.

На Київщині вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Згідно з прогнозом на 21-22 листопада, невеликий мокрий сніг та дощ пройде лише в середу в Карпатському регіоні та на крайньому півдні країни. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с, 21 листопада в Криму та Приазов'ї місцями пориви 15-18 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, в центральних областях місцями 10-11° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла; на Закарпатті та крайньому півдні країни вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла.

Читайте також: Через снігопад на Буковині перекинулися позашляховик та автокран

У столичному регіоні 21-22 листопада мінлива хмарність, без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

23- 24 листопада в Україні переважно без опадів. Температура вночі 4-10° морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла, на Прикарпатті 24 листопада 0-5° тепла; на Закарпатті вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла.

На Київщині також переважно без опадів. Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-