У Харкові військове санітарне авто зіткнувся з

У Харкові військове санітарне авто зіткнувся з "жигулями"

Укрінформ
Військовий санітарний автомобіль "Богдан-2251" і легковик "ВАЗ-2104" зіткнулися на перехресті у центральній частині Харкова: четверо людей постраждали, включаючи дитину.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли в прес-службі Управління патрульної поліції Харківської області.

"Аварія сталася близько 09:20 на перехресті Московського проспекту і бульвару Богдана Хмельницького. Зіткнулися військовий санітарний автомобіль "Богдан-2251" і "ВАЗ-2104". У результаті аварії постраждали водій і двоє пасажирів автомобіля "ВАЗ-2104", включаючи дитину, а також пасажир санітарного автомобіля", - відзначили в поліції.

Троє постраждалих з легковика, додали в поліції, - в міській лікарні швидкої допомоги, в тому числі, дитина: "Їхньому життю нічого не загрожує".

Читайте також: У Німеччині зіткнулися два шкільних автобуси, десятки постраждалих

Водночас у прес-службі Харківської міськради повідомили, що двоє постраждалих - жінка і дитина - знаходяться в операційній: "Чоловіка оглядають лікарі".

Як уточнили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області, у 38-річного водія авто "ВАЗ", його 36-річної дружини та семирічної дитини - травми різного ступеня тяжкості. Пасажир "Богдана" із забоями відмовився від госпіталізації.

Інформація про ДТП, як стало відомо, внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень. Вирішується питання про кваліфікацію події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-