Загиблого у ДТП армреслера Пушкаря поховають у Кременці

Загиблого у ДТП армреслера Пушкаря поховають у Кременці

Укрінформ
Багаторазового чемпіона України, Європи та світу з армреслінгу Андрія Пушкаря, який загинув учора в ДТП на трасі Київ-Чоп, поховають завтра у рідному Кременці на Тернопільщині.

Про це повідомив у Facebook начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Мацикур.

"Прощання та похорон Почесного громадянина Кременця, багаторазового чемпіона України, Європи та світу з армреслінгу Андрія Пушкаря відбудуться 15 і 16 листопада 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, за інформацією Мацикура, о 18.00 в Кременці відбудеться панахида вдома у загиблого спортсмена, завтра, 16 листопада, об 11.00 – літія, о 12.00 – чин похорону та прощання у храмі Покрови Пресвятої Богородиці (Полкова церква).

Читайте також: Відомий спортсмен загинув у ДТП на трасі Київ-Чоп

Поховання відбудеться на міському цвинтарі Калинівка.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні, у середу, на Рівненщині, між селами Гаї-Лев’ятинські та Крупець, при зіткненні автомобіля Citroen Berlingo з вантажівкою, загинув 33-річний Андрій Пушкар і батько іншого відомого армреслера, Олега Жоха. Сам Жох отримав важкі травми і зараз перебуває у лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-