Сніг з дощем та до 10° морозу — в Україну йде зима

Сніг з дощем та до 10° морозу — в Україну йде зима

Карта
Укрінформ
В Україні в середу очікується погіршення погодних умов: вдень сніг з дощем, місцями ожеледь та налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Про це Укрінформу повідомили у вівторок в Українському гідрометцентрі.

Як зазначається, 14 листопада в Україні хмарно з проясненнями. У західних областях дощі; у Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Черкаській та Кіровоградській областях погіршення погодних умов: вдень сніг з дощем (тимчасове утворення снігового покриву висотою 3-6 см), місцями ожеледь та налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; на решті території країни без істотних опадів. Вітер південно-східний з переходом в західній частині на північно-західний, 5-10 м/с, в Приазов'ї окремі пориви 15-18 м/с.

Температура у західних областях вночі 1-6° тепла, вдень 5-10°, на Закарпатті до 14° тепла; на решті території вночі 1-6° морозу, на Сумщині до 10° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на півдні країни 2-6° тепла.

15-16 листопада в Україні також хмарно з проясненнями. 15 листопада вночі у західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Одеській областях, вдень на Прикарпатті, в Криму і місцями в Приазов'ї, 16 листопада місцями на Прикарпатті, у південній частині, Донецькій та Луганській областях невеликий дощ та мокрий сніг; на дорогах місцями ожеледиця; на решті території без опадів. Вітер південно-східний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, у південних, східних та Дніпропетровській областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура у західних областях вночі 0-4° тепла, вдень 3-8° тепла; на решті території вночі і вдень від 2° морозу до 3° тепла, у східних областях, 16 листопада також у північних та більшості центральних областей вночі 3-8° морозу.

17-18 листопада переважно без опадів, лише на півдні країни, 18 листопада в Україні невеликий мокрий сніг; температура вночі 1-7° морозу, вдень від 2° морозу до 4° тепла, на Закарпатті 3-8° тепла. В Криму невеликі опади переважно у вигляді дощу; температура вночі 0-6° тепла, вдень 3-9° тепла.

У Києві 14 листопада хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень погіршення погодних умов: сніг з дощем (тимчасове утворення снігового покриву висотою 3-6 см), слабке налипання мокрого снігу та ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

По області також хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень погіршення погодних умов: сніг з дощем, місцями ожеледь та налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Читайте також: Рятувальники попереджають, що снігом засипле шість областей України

Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

15-16 листопада у столиці хмарно з проясненнями. Без опадів, лише вночі 15 листопада невеликий мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі і вдень від 2° морозу до 3° тепла (вночі 16 листопада 3-8° морозу).

17 листопада у Києві переважно без опадів; 18 листопада - невеликий мокрий сніг. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-