Від -6 до +14: синоптики розповіли, чого чекати на вихідних

Від -6 до +14: синоптики розповіли, чого чекати на вихідних

Карта
Укрінформ
У суботу, 10 листопада, на території України опадів не очікується, денні температурні показники варіюватимуться від 1° тепла на Сході до +14° на Закарпатті, Одещині та в Криму.

Про це Укрінформу повідомили в Укргідрометцентрі.

"Мінлива хмарність. Без опадів. Вранці на більшій частині території країни туман. Вітер переважно південно-східний, 3-8 м/с", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають синоптики, у цей день температура повітря вдень становитиме 5-10° вище нуля, на Закарпатті, Одещині та в Криму повітря прогріється до +14°, у східних областях та на півночі Лівобережжя - до 1-6° тепла.  

У неділю, 11 листопада, та понеділок, 12 листопада, буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями залягатиме туман: 11 листопада по всій Україні, 12-го - в західних областях. Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с, у південній частині та Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с. Термометри покажуть уночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 1-6° тепла (12 листопада на більшій частині Лівобережжя вночі 3-8° морозу, вдень близько 0°); в західних областях та на крайньому півдні країни вночі 2-7° тепла, вдень 7-12°, на Закарпатті, Прикарпатті, 11 листопада й на Одещині місцями до +16°.

Невеликий дощ із мокрим снігом пройде подекуди у Луганській та Донецькій областях 13 листопада, на решті території цього дня опадів не прогнозується. Наступного дня, 14 листопада, у західних областях очікується невеликий дощ, у північних та центральних - невеликий дощ місцями з мокрим снігом; на решті території без опадів.

Температура у західних областях становитиме вночі 1-7° тепла, вдень 5-11°, на Закарпатті та Прикарпатті до 15°; на решті території вночі 0-6° морозу, вдень 1-7° тепла. 

За орієнтовним прогнозом, 15 листопада в Україні, крім Півдня, місцями пройде невеликий дощ, у північних, центральних, східних областях уночі з мокрим снігом. У наступні три дні, 16-18 листопада, буде переважно без опадів, а 19 листопада на більшій частині території країни очікується невеликий дощ, вночі місцями з мокрим снігом.

Температура вночі від 1° тепла до 5° морозу, вдень 1-7° тепла; на заході країни вночі 1-6° тепла, вдень 5-10°.

Читайте також: Ночі стають морозними майже по всій Україні

У Києві та області 10 листопада вранці спостерігатиметься туман, видимість становитиме 200-500 м. У регіоні цього дня очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура у столиці становитиме вдень 7-9° тепла; по області вдень 5-10° тепла.

Як очікується, 11-12 листопада буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці 11 листопада місцями заляже туман. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 1-6° тепла. 

Без опадів буде 13 листопада, а наступного дня прогнозується невеликий дощ із мокрим снігом. У ці дні температура буде вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-