Субпідрядника реконструкції табору

Субпідрядника реконструкції табору "Вікторія" підозрюють у привласненні 1,7 мільйона

Укрінформ
Прокуратура Одеської області повідомила про підозру в заволодінні бюджетними коштами директору субпідрядної організації, що здійснювала реконструкцію дитячого табору «Вікторія».

Про це повідомляє прес-служба облпрокуратури.

«Керівника товариства з обмеженою відповідністю слідство підозрює у заволодінні частиною коштів, що надійшли з міського бюджету Одеси на виконання будівельних робіт у дитячому таборі», - зазначили в прокуратурі, пославшись на прокурора області Олега Жученка.

Слідчі ГУ НП в Одеській області здійснюють розслідування за ознаками ч. 5 ст. 191 (заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах, вчинене організованою групою) Кримінального кодексу України.

Зокрема, встановлено, що на рахунки низки компаній з ознаками фіктивності зараховано понад 1 млн 700 тис. грн за виконання умов договору, хоча будівельно-монтажних та інших робіт ці підприємства не здійснювали.

Крім того, керівнику фірми правоохоронці вручили клопотання про зміну запобіжного заходу, а саме домашнього арешту, який раніше обрано судом, на тримання під вартою.

Читайте також: Пожежа у “Вікторії”: суд перенесли, бо не прийшли свідки

У прокуратурі уточнили, що посадовець також підозрюється у привласненні 400 тисяч гривень бюджетних коштів, отриманих від міської ради на виконання робіт, шляхом службового підроблення будівельної документації.

Якщо вину буде доведено, керівнику будівельної компанії загрожує від 7 до 12 років в'язниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-