У Житомирі “на гарячому” спіймали зловмисників, які хотіли продати румунські паспорти

У Житомирі “на гарячому” спіймали зловмисників, які хотіли продати румунські паспорти

Укрінформ
Оперативні підрозділи Держприкордонслужби виявили у Житомирі схему незаконного виготовлення та збуту документів України та ЄС.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі Північного регіонального управління Держприкордонслужби України.

«Під час документування злочинної діяльності, співробітники оперативних підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби та слідчі Житомирського міськвідділу поліції, під процесуальним керівництвом Житомирської місцевої прокуратури, з залученням підрозділу оперативного реагування ДОЗОР, в місті Житомир затримали 3 злочинців. Вони намагалися збути підроблені документи громадян Румунії, видаючи їх за справжні», - розповіли у прес-службі.

Читайте також: У “Борисполі” затримали іноземця, якого розшукують США

Зазначено, що злочинці запевняли громадян України, що за такими документами вони зможуть безперешкодно перебувати та працювати в країнах Європейського Союзу.

Правоохоронці провели у помешканнях затриманих санкціоновані обшуки, де вилучили обладнання для незаконного виготовлення документів та незареєстровану бойову зброю. Нині тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-