У Вінниці увагу до проблеми торгівлі людьми привернуть мовчазною ходою

У Вінниці увагу до проблеми торгівлі людьми привернуть мовчазною ходою

Укрінформ
У Вінниці в четвер відбудеться мовчазна акція - «WalkforFreedom/Хода за свободу», якою організатори хочуть привернути увагу до проблеми торгівлі людьми.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

«Вулична акція «WalkforFreedom/Хода за свободу» проводиться з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми. Вона спрямована на підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить. Цей захід не є протестом, це мовчазна і мирна хода, яка проходить на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві», - повідомили у департаменті.

У відомстві зазначили, що акція розпочнеться о 13.30 на Європейській площі. В її відкритті візьмуть участь представники обласної влади, Нацполіції,  обласних центрів зайнятості та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та інших суб’єктів, відповідальних за протидію торгівлі людьми.

Після вуличної акції  у  креативному просторі «Артинов» відбудеться вистава флеш-театру «Ланцюг злочинних дій» у виконанні учасників незалежного театру-студії «Птаха» та народного театру-студії «Сьоме небо» Вінницького національного медичного університету ім.М.Пирогова, а також перфоманс «Павутиння злочину».

Читайте також: Арештовано іноземця, який продавав українок в сексуальне рабство до Китаю

Організували акцію вінницькі міськрада та ОДА, а також громадські організації «Джерело надії» та «Прогресивні жінки».

Довідково. Європейський день боротьби з торгівлею людьми відзначається 18 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-