Чернігівська ОДА підрахувала, скільки людей потрапляють у зону можливого ураження

Чернігівська ОДА підрахувала, скільки людей потрапляють у зону можливого ураження

Укрінформ
У зону можливого ураження від наслідків надзвичайної ситуації в Ічнянському районі Чернігівщини потрапляє 18 794 людини. Саме таку кількість треба забезпечити харчуванням.

Про це повідомляє Чернігівська облдержадміністрація

"В Ічнянському районі у зону можливого ураження від наслідків надзвичайної ситуації в радіусі 16 кілометрів потрапляє 18 794 людини, які мають бути евакуйовані. Саме таку кількість осіб необхідно забезпечити харчуванням", - йдеться у повідомленні.

Оперативну нараду з цього приводу провела заступник голови Чернігівської ОДА Наталія Романова з представниками профільних структурних підрозділів та дотичних служб, представниками торгових підприємств.

Мова йшла не лише про сухий пайок, а й гаряче харчування. Наразі ж необхідно розрахувати потребу в продуктах.

"Уже сьогодні продукти харчування мають бути в пунктах евакуації. Транспорт для цього є", — наголосила Романова і особливу увагу звернула на забезпечення дитячим харчуванням.

Читайте також: У Мінінфраструктури уточнили, які маршрути закриті через вибухи на Чернігівщині

Також заступник голови ОДА зазначила, що варто прорахувати і харчування самих ліквідаторів. Наразі на місці працює майже 500 осіб, не враховуючи представників ЗСУ.

За словами директора Департаменту фінансів ОДА Валерія Дудка, на дані цілі можна нагально використати 220 тисяч гривень обласного матеріального резерву.

На нараді також ішлося і про готовність медичних закладів Чернігова прийняти у разі необхідності вагітних та породіль з Ічнянського району.

За оперативною інформацією, станом на 10:00 год. інтенсивність вибухів зменшилася.

За медичною допомогою, повідомляють в облдержадміністрації, звернулися 63 людини - у зв’язку з поганим самопочуттям через задимленість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-