Гройсман обіцяє відновити все зруйноване від вибухів на Чернігівщині

Гройсман обіцяє відновити все зруйноване від вибухів на Чернігівщині

Укрінформ
На Чернігівщині обладнано 18 пунктів перебування для евакуйованих із зони вибухів на арсеналі.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, який особисто побував на місці події, написав у Тwitter.

“Відвідав один із пунктів перебування в с. Парафіївка. Усе є, тепло і безпечно. Таких пунктів уже 18. Звертаюся до мешканців: не треба панікувати, побудьте в таких пунктах хоча б добу”, - зазначив Гройсман.

Він також пообіцяв відновити все, що було зруйноване внаслідок вибухів. ”Ми все здолаємо і відновимо, якщо буде потреба”, - додав він.

Читайте також: На військовому складі під Ічнею - близько 88 тисяч тонн боєприпасів

Як повідомлялося, 9 жовтня о 03.30 стало відомо про пожежу поблизу селища Дружба Ічнянського району, на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних сил України. Станом на 9:30 з небезпечної зони евакуйовано близько 12 тисяч осіб, для вивезення людей залучено 35 автобусів. Інформація про постраждалих внаслідок вибухів офіційно не надходила. На місці події працює оперативний штаб. До місця події направлено 220 чоловік особового складу і 60 одиниць техніки ДСНС, у тому числі 21 піротехнічний розрахунок загальною чисельністю 105 чоловік та 39 одиниць техніки, посилені наряди Нацполіції з Києва та Київської області кількістю 150 осіб та Нацгвардії - 100 осіб з підготовленими бронегрупами для патрулювання місця події. Над місцем події в зоні можливого ураження закрито повітряний простір й обмежено рух автомобільного транспорту. За фактами вибухів прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею про недбальство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-