Зникнення неповнолітньої на Кіровоградщині: поліція аналізує подібні злочини

Зникнення неповнолітньої на Кіровоградщині: поліція аналізує подібні злочини

Укрінформ
В рамках розслідування по зникненню 17-річної Діани Хріненко поліцейські Кіровоградщини аналізують нерозкриті злочини, що скоювалися по відношенню до жінок за останні роки, та шукають спільні ознаки між ними.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив начальник ГУНП в Кіровоградській області Роман Козьяков.

“Ті докази, які ми знаходимо, вони піддаються детальному опрацюванню. Наразі про причетність певної особи до цього злочину ми сказати не можемо. Відпрацьовуючи версії, узагальнили злочини подібного характеру в яких зникали (або були знайдені вбитими) дівчата або молоді жінки за певну кількість років. Ми провели аналіз таких злочинів, хоч їх і небагато. Об’єднавши їх, ми шукаємо між ними спільні риси. По всіх цих злочинах активізували роботу”, - повідомив шеф обласної поліції.

Як зазначив Козьяков, поліцією наразі призначено півсотні експертиз. З них 28 ДНК (з яких 5 вже проведені) та інші. Поліцією відпрацьовується шість версій злочину по відношенню до Діани.

Нагадаємо, вчора під час робочої наради в центральному управлінні поліції відбулася нарада під час якої правоохоронці проаналізували результати проведеного розслідування.

Читайте також: Зниклу на Кіровоградщині дівчину шукають вже місяць

Під час наради заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін повідомив, що поліцейські проаналізували відеоматеріали вилучені з камер спостереження та опитали майже двісті осіб, які перебували на дискотеці в день зникнення дівчини. На даний час правоохоронці вже перевірили їх алібі. Крім того, поліцейські здійснили обхід помешкань в селі Суботці та перевірили на можливу причетність до скоєння злочину раніше судимих осіб.

«Пошуки неповнолітньої не припиняються ні вдень, ні вночі. Цілодобово на пошуки дівчини задіюються військовослужбовці Національної гвардії, екіпажі патрульної поліції, поліцейські Знам’янського відділу поліції. Крім того, на вихідні дні залучаються працівники з інших підрозділів поліції», - наголосив Аброськін.

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня після святкування Дня Незвлежності неповнолітня жителька села Суботці Кіровоградської області поверталася додому та розмовляла по телефону зі своїм хловцем. Раптом розмова перервалася та дівчина почала кликати на допомогу. На місці злочину був знайдений закривавлений телефон дівчини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-