Одеська ОДА отримала підозрілий конверт - двом службовцям стало зле

Одеська ОДА отримала підозрілий конверт - двом службовцям стало зле

Укрінформ
Експерти досліджують конверт і чисті аркуші паперу, отримані службовцями Одеської облдержадміністрації, що спричинили недомагання двох держслужбовців. Однак нікого з фахівців ОДА не госпіталізовано, як повідомляють деякі ЗМІ.

Двом службовцям Одеської ОДА стало зле після відкриття конверта з пустими аркушами

Експерти Одеського бюро судово-медичних експертиз досліджують конверт і чисті аркуші паперу, отримані службовцями Одеської облдержадміністрації, що спричинили недомагання двох держслужбовців. Однак нікого з фахівців ОДА не госпіталізовано, як повідомляють деякі ЗМІ.

Про це в середу повідомила кореспонденту Укрінформу представник прес-служби ОДА Катерина Подінежна, пославшись на очільницю відділу роботи зі зверненнями громадян та доступу до інформації ОДА Інну Попазову.

"Після відкриття одного з конвертів формату А-4 фахівці відділу ОДА, відповідальні за опрацювання пошти, виявили в ньому декілька чистих аркушів паперу. Й одразу після цього відчули подразнення слизових оболонок очей, про що повідомили керівництву та медичній службі ОДА. Через деякий час недомагання пройшло, але вирішено було повідомити про отримання конверту з пустими аркушами і тимчасове недомагання поліцію", - зазначила Подінежна.

Слідчий опитав фахівців відділу, що перебувають на робочих місцях, і вилучив конверт без зворотної адреси та його вміст.

Наразі поліція здійснює перевірку даного факту, а вилучене передала для дослідження спеціалістам Одеського бюро судово-медичних експертиз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-