Кривава ДТП у Харкові: Дронов дав перші свідчення в суді

Кривава ДТП у Харкові: Дронов дав перші свідчення в суді

Укрінформ
Геннадій Дронов на своїх перших свідченнях у Київському райсуді Харкова у справі про ДТП на вулиці Сумській 18 жовтня 2017 року заявив, що невинуватий з точки зору правосуддя.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в суді.

"Дронов заявив у своїх свідченнях - він читав текст на папері, - що не вважає себе винним з точки зору звинувачення, але вважає себе винним як людина, і що він в тисячний та мільйонний раз пошкодував про те, що їхав в той вечір на те перехрестя", - відзначили в суді.

За словами Дронова, додали в суді, він їхав зі швидкістю близько 40 км/год, почав рух на перехресті слідом за мікроавтобусом на зелене світло і не міг уявити, що автомобіль Зайцевої не зупиниться на заборонний сигнал світлофора.

Читайте також: Смертельна ДТП у Харкові: суд залишив Зайцеву і Дронова під вартою

Суд, стало відомо, оголосив перерву: наступне засідання - 9 жовтня, о 14:00.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вул. Сумської та вул. Мечникова зіткнулися автомобілі Volkswagen Touareg (водій - Геннадій Дронов) і Lexus (водій - Олена Зайцева). Від удару Lexus вилетів на тротуар, де збив 11 пішоходів, з них 5 загинули на місці, ще одна померла в лікарні.

18 вересня 2018 року Київський райсуд продовжив утримання під вартою без застави ще на два місяці для обох фігурантів справи - Зайцевої та Дронова.

11 вересня на суд за повторним викликом не з'явилася лікар-нарколог Олена Федірко, яка першою обстежила Зайцеву на наявність опіатів в її крові. За даними поліції, вона втекла на окуповану територію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-