Суд призначив нову дату розгляду апеляцій на закриття справи Кернеса

Суд призначив нову дату розгляду апеляцій на закриття справи Кернеса

Укрінформ
Апеляційний суд Полтавської області 12 листопада розгляне усі три апеляції на закриття кримінального провадження відносно мера Харкова Геннадія Кернеса і двох його охоронців.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів адвокат Кернеса Олександр Гунченко.

"Апеляційний суд Полтавської області, що відклав 25 вересня засідання з розгляду трьох апеляцій на визначення Київського райсуду Полтави про закриття кримінального провадження відносно мера Харкова Геннадія Кернеса і двох його охоронців, призначив новий термін розгляду апеляцій: 12 листопада об 11: 00", - зазначив Гунченко.

За його словами, суд розгляне апеляції Генпрокуратури України, потерпілого Сергія Ряполова і адвоката потерпілих Тетяни Зелькіної на визначення Київського райсуду Харкова від 10 серпня про закриття кримінального провадження проти Кернеса та його охоронців.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 25 вересня Апеляційний суд Полтавської області за власною ініціативою відклав на невизначений час засідання по справі Кернеса, посилаючись на те, що не отримав з Верховного суду оригінали визначення від 24 вересня 2018 року.

Читайте також: Суд у справі Кернеса відклали на невизначений час

За словами адвоката, це засідання суду було резервним: "Ніхто з учасників процесу, включаючи Геннадія Кернеса, не отримав виклику до суду".

Геннадій Кернес та його охоронці не вважають себе винними у викраденні, тортурах і загрозі вбивством двох активістів харківського Євромайдану взимку 2014 року. Їм загрожує до 15 років в'язниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-