Депутати не “дали” Мішелю Терещенку піти у відставку — не прийшли на роботу

Депутати не “дали” Мішелю Терещенку піти у відставку — не прийшли на роботу

Укрінформ
Мішель Терещенко, який у четвер оголосив про намір подати у відставку, залишився міським головою Глухова (Сумська область), адже депутати знову не зібралися у необхідній кількості.

Для розгляду його заяви на сесії 28 вересня не вистачило кворуму, повідомляє кореспондент Укрінформу.

На сесійне засідання разом з Терещенком прийшло 10 депутатів, для кворуму ж необхідно 18.

Нагадамо, про своє бажання скласти повноваження Глухівський міський голова Мішель Терещенко заявив 27 вересня на сесії Глухівської міської ради, на яку прийшли всього кілька депутатів. Таку поведінку народних обранців він назвав саботажем, і повідомив про рішення подати у відставку.

Читайте також: Мер Глухова збирається у відставку через “саботаж депутатів”

На своїй сторінці у Facebook Терещенко анонсував на понеділок, 1 жовтня, прес-конференцію в Києві. На ній він обіцяє детально розповісти про ситуацію, яка склалася, та зробити важливу заяву.

Мішель Терещенко - французький підприємець, нащадок українських промисловців і меценатів. У 2003 році переїхав з Франції в Україну, а в 2015 році став мером Глухова, де жили його предки. З часу свого обрання неодноразово нарікав на те, що депутати міської ради, колишні члени "Партії регіонів", перешкоджають його роботі і зривають важливі голосування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-