Кількість отруєних водою в окупованій Макіївці зросла до 117

Кількість отруєних водою в окупованій Макіївці зросла до 117

Укрінформ
Кількість постраждалих від отруєння питною водою в окупованій Макіївці Донецької області зросла до 117 осіб, з яких 13 - діти. Всі постраждалі госпіталізовані.

Про це повідомив у Facebook представник Уповноваженого з прав людини в Луганській і Донецькій областях Павло Лисянський.

«З нагоди отруєння місцевих жителів водою в Макіївці. Сьогодні мені повідомили дані, 117 осіб госпіталізовано. Їхній стан середньої тяжкості», - написав Лисянський.

За його словами, в період з 24.09 по 27.09 до місцевих лікарень звернулося 13 дітей зі схожими симптомами, за попередньою інформацією у них діагностували кишкову інфекцію.

Читайте також: Причиною отруєння людей в окупованій Макіївці стала відсутність хлору

Як повідомлялося раніше, до міської лікарні Макіївки почали надходити скарги місцевих на погане самопочуття. Постраждалі скаржилися на біль у животі, блювоту, озноб, підвищення температури. Деяких відправили до Донецька. Причиною отруєння назвали поломку або збій системи дезінфекції води в Макіївці.

Раніше Лисянський повідомляв про 87 постраждалих від отруєння питною водою, з яких четверо - діти. За його словами, причиною того, що сталося стало те, що воду частково дезінфікували марганцем, тому що закінчився хлор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-