Полтавського мера в міськраді назвали “сепаратистом №1”

Полтавського мера в міськраді назвали “сепаратистом №1”

Укрінформ
Олександр Шамота, призначений 14 вересня секретарем Полтавської міськради, звинувачує мера міста Олександра Мамая, якому на тому ж засіданні депутати висловили недовіру, у сепаратизмі і державній зраді.

Про це Шамота написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я... маю чіткі факти, що частина серверів, де зберігається інформація про діяльність Полтавської міськради, знаходяться в Росії. Це вже не просто "вата", це державна зрада. Сьогодні з відповідним зверненням я звернуся до СБУ", - написав Шамота.

Він також назвав Мамая "сепаратистом №1 у Полтаві" і на підтвердження такої думки навів відмову мера голосувати на сесії за питання про визнання Росії агресором та пропаганду цієї країни під час 9 травня.

Читайте також: Мер Полтави назвав сесію міськради "вакханалією" і відмовився йти у відставку

На прес-конференції, яку Шамота провів сьогодні, він підтвердив, що подав заяву в СБУ, але більше повідомити відмовився.

"Але можу вас запевнити, що це стосується національної безпеки напряму", - сказав він у відповідь на запитання журналістів.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 14 вересня, на позачерговій сесії Полтавської міськради депутати висловили недовіру меру Олександру Мамаю і достроково припинили його повноваження. Секретарем міськради Полтави, який виконуватиме обов’язки мера замість позбавленого повноважень Мамая, обрали Олександра Шамоту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-