У Вінниці середу оголосили днем жалоби за померлим в ООС волонтером

У Вінниці середу оголосили днем жалоби за померлим в ООС волонтером

Укрінформ
У Вінниці середу, 12 вересня, оголошено днем жалоби за померлим в ООС земляком – військовим-контрактником 59-ї окремої механізованої бригади Валентином Белінським, який до служби у війську був відомим волонтером.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

"В середу у Вінниці оголошено День жалоби у зв’язку із похованням вінничанина Валентина Белінського, солдата, водія-санітара, військовослужбовця за контрактом 59-ї окремої механізованої бригади. 10 вересня 53-річний Валентин Белінський помер від гострої серцевої недостатності в зоні ОСС", - йдеться у повідомленні.

На знак вшанування пам’яті військовослужбовця у День жалоби на всій території міста приспустять прапори України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, будівлях комунальних підприємств, установ та організацій. Виконком міської ради також рекомендував підприємствам усіх форм власності Вінниці долучитись до вшанування пам’яті померлого та вивісити на приміщеннях державні прапори з чорними стрічками.

Прощання із Валентином Белінським розпочнеться 12 вересня об 11:30 на Майдані Небесної Сотні, а поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Героїв Центрального кладовища (вул. А. Медвідь, 2). На час проведення прощальної церемонії та поховання на території міста буде обмежено проведення концертно-розважальних заходів та спортивних змагань.

До служби у Збройних силах України Валентин Белінський з початку військових дій на Донбасі займався волонтерською, з 2014 по 2017 роки здійснив сотні поїздок на передову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-