На Херсонщині знезаражують дороги в зоні викидів заводу

На Херсонщині знезаражують дороги в зоні викидів заводу "Титан"

Укрінформ
На Херсонщині на територіях Каланчацького і Чаплинського районів, які знаходяться в зоні впливу кримського заводу "Титан", станом на ранок вівторка рятувальниками проведено знезараження 234 кілометрів автомобільних доріг.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Херсонській області.

"З метою мінімізації негативних наслідків екологічної ситуації на території Каланчацького та Чаплинського районів Херсонської області, надання допомоги населенню підрозділами ДСНС України надалі проводиться комплекс запобіжних заходів... Всього з початку робіт оброблено 234 км автодоріг та 2,5 га території та будівель КПВВ "Каланчак" та КПВВ "Чаплинка", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, 10 вересня у Каланчацькому районі було проведено дегазацію спеціальною технікою відкритих ділянок та дахів будівель, ділянок автодоріг у населених пунктах Преображенка та смт Каланчак (оброблено автодороги протяжністю 40 км).

Читайте також: Викиди “Титану”: на адмінмежі з Кримом у повітрі не знайшли забруднення

Як зазначають в ГУ ДСНС в області, заходи щодо мінімізації в Каланчацькому і Чаплинському районах негативних наслідків ускладнення екологічної ситуації продовжуються.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-