Гройсман ознайомився з роботою Центру адмінпослуг в Одесі

Гройсман ознайомився з роботою Центру адмінпослуг в Одесі

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман ознайомився з діяльністю Представництва Центру надання адміністративних послуг у Київському районі Одеси.

Про реконструкцію адмінбудівлі на вулиці Академіка Корольова та створення належних умов роботи для працівників Представництва ЦНАП керівнику уряду розповіла директор департаменту надання адмінпослуг Одеської міськради Євгенія Абрамова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Євгенія Абрамова
Євгенія Абрамова

«У Представництві ЦНАП Київського району надають низку послуг для жителів південних мікрорайонів 17 державних адміністраторів. Метою створення районних відділень ЦНАП, який функціонує на вулиці Косівській, у різних районах Одеси було наближення місця надання послуг до споживачів. У Малинівському районі функціонує такий же офіс, а в Суворовському районі триває реконструкція районного Представництва ЦНАП, яку плануємо завершити до кінця року», - зазначила Абрамова.

За її словами, це дасть змогу забезпечити найкращі умови для надання адмінпослуг мешканцям віддалених мікрорайонів Одеси.

Читайте також: Уряд виділив 750 мільйонів на злітно-посадкову смугу в аеропорту “Одеса”

Гройсман перевіряє роботу ЦНАП Київського району міста Одеси / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

З Київського району міста Прем'єр-міністр у супроводі голови Одеської держадміністрації Максима Степанова, голови облради Анатолія Урбанського і міського голови Геннадія Труханова вирушив до "Євротерміналу" на території Одеського морського порту, де функціонує "Автомобільний хаб". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-