Стрілянина на Миколаївщині: 12-річний хлопчик у тяжкому стані

Стрілянина на Миколаївщині: 12-річний хлопчик у тяжкому стані

Укрінформ
Стан 12-річного хлопчика, по якому стріляв п’яний чоловік в місті Нова Одеса на Миколаївщині, медики оцінюють як тяжкий. Стрілка затримано.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«12-річний хлопчик після поранення знаходиться у медичному закладі, його стан медики оцінюють як тяжкий. Двох інших дітей відпущено на амбулаторне лікування. Зловмисник також находиться у лікарняному закладі. Поліцейські затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу», - розповіли у поліції.

Наразі правоохоронці з’ясували, що зловмисник неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за скоєння хуліганських дій та за появу у громадських місцях у стані сп’яніння. Також встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, коли вийшов до дітей, які грались неподалік його домоволодіння, та скоїв постріл.

Як повідомляв Укрінформ, близько 17.00 9 вересня у м. Нова Одеса Миколаївської області 68-річний місцевий мешканець вистрелив з саморобного пристрою по дітях, які гралися. Внаслідок пострілу були травмовані 12-річний хлопчик та дві дівчинки віком 9-ти та 5-ти років. Сам зловмисник також отримав тілесні ушкодження. Потерпілих доставлено до медичного закладу.

Читайте також: На Миколаївщині чоловік стріляв по дітях, троє поранених

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 п.1.2 ч. 2 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події та шлях надходження вибухонебезпечного предмету до зловмисника. Триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-