Чоловіка, який захопив у Харкові відділення Укрпошти, залишили під вартою

Чоловіка, який захопив у Харкові відділення Укрпошти, залишили під вартою

Укрінформ
Київський райсуд Харкова продовжив утримання під вартою на два місяці для харків'янина Володимира Безуха, який у грудні 2017 року захопив відділення Укрпошти по вулиці Шевченко разом із заручниками.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у прес-службі прокуратури Харківської області.

"Владимиру Безуху продовжили запобіжний захід ще на 60 діб утримання під вартою - до 5 листопада 2018 року", - зазначили у прес-службі.

На суді допитали одну з потерпілих.

Наступне засідання відбудеться 8 жовтня о 11:00.

Читайте також: Харківська прокуратура розслідує аварію гелікоптера ДСНС

Як повідомляв Укрінформ, 30 грудня 2017 року чоловік з метою крадіжки увійшов у відділення Харківської дирекції Укрпошти по вулиці Шевченко біля станції метро "Київська". Він заблокував вихід з приміщення, де знаходилися 3 співробітники і 6 відвідувачів, у тому числі двоє дітей. Чоловік був у масці, мав при собі предмет, схожий на пістолет, і ніж. Він сказав, що у нього є вибухівка і погрожував привести її в дію.

Поліція оточила відділення зв'язку, на місце прибули вибухотехніки і парламентери. Згодом усі заручники були звільнені.

12 липня у Київському райсуді оголосили звинувачувальний акт і продовжили для Володимира Безуха утримання під вартою на два місяці. Він визнав свою провину у частині захоплення заручників у відділенні пошти і не визнав провину в частині зберігання наркотиків.

Читайте також: Нічний вибух у Харкові: поліція затримала підозрюваного

25 травня райсуд знову продовжив звинуваченому утримання під вартою на два місяці. Він скаржився на стан здоров'я, але медики визнали його здоровим.

Раніше, 16 квітня, у Київському райсуді Безух заявив, що він - син Бога і просив відпустити його. При цьому стаціонарна психологічна експертиза показала, що Безух абсолютно осудний і заходів примусового медичного характеру не потребує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-