У центрі Чернівців сталася стрілянина, є поранені

У центрі Чернівців сталася стрілянина, є поранені

Фото
Укрінформ
У ніч на п'ятницю, 7 вересня, на одній з центральних вулиць Чернівців сталася стрілянина. В результаті двоє чоловіків із вогнепальними пораненнями потребували медичної допомоги.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Чернівецькій області.

"Близько другої години ночі до поліції надійшло повідомлення про бійку зі стріляниною по вулиці Українській у Чернівцях. Внаслідок інциденту з непроникаючими вогнепальними пораненнями за допомогою до медиків звернулися двоє 28-річних молодиків", – йдеться у повідомленні.

На місці події правоохоронці встановили, що між двома групами осіб виник конфлікт, який переріс у бійку. Один з учасників сутички – 41-річний чернівчанин – застосував пристрій для відстрілу гумових куль.

З місця події працівники поліції вилучили пістолет і направили його на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Читайте також: У центрі Коломиї сталася стрілянина, двоє поранених

За фактом інциденту слідчі відкрили кримінальні провадження за статтями 129 (Погроза вбивством) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Фото: cv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-