В Одесі СБУ блокувала контрабанду важких наркотиків в Україну

В Одесі СБУ блокувала контрабанду важких наркотиків в Україну

Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України блокували в Одесі діяльність організованого злочинного угруповання, яке займалося контрабандою та збутом особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

«Правоохоронці встановили, що двоє мешканців обласного центру замовляли наркотики з-за кордону. «Товар» вони отримували міжнародними поштовими відправленнями. Через розгалужену мережу дилерів зловмисники збували канабіс, ЛСД та пігулки MDMA на території Київської, Дніпропетровської, Харківської, Полтавської та Вінницької областей. Для приховування протиправної діяльності ділки переправляли наркотики своїм клієнтам поштою під виглядом товарів для тварин», - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією спецслужби, щомісяця ділки відправляли до двохсот «посилок» з наркотичними засобами та психотропами на суму від п'ятисот до десяти тисяч гривень кожна.

Співробітники СБУ затримали в Одесі двох організаторів угруповання під час пакування чергових «поштових відправлень».

При проведенні обшуків у фігурантів справи правоохоронці вилучили понад півтора кілограма синтетичних канабіноїдів, понад триста марок ЛСД, п'ятсот пігулок МДМА та більше ніж кілограм курильних сумішей. 

Як зазначили в СБУ, вартість вилучених речовин за цінами «чорного ринку» становить понад два мільйони гривень.

Читайте також: На Львівщині СБУ викрила на хабарі працівників митного посту «Грушів»

Також правоохоронці затримали на території Вінницької та Харківської областей чотирьох реалізаторів оптових партій наркотиків.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-