ДТП із Lexus на Харківщині: відмовився свідчити єдиний учасник, який вижив

ДТП із Lexus на Харківщині: відмовився свідчити єдиний учасник, який вижив

Укрінформ
Водій авто Lexus - єдиний, хто вижив у ДТП 19 серпня у Вовчанському районі Харківської області - відмовився свідчити.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

"Водій Lexus - йому 64 роки - не став давати свідчення проти себе, скориставшись ст.63 Конституції України (особа не несе відповідальності за відмову свідчити або давати пояснення відносно себе, членів сім'ї або близьких)", - зазначили у відділі.

Досудове розслідування ДТП, де під час зіткнення з авто Lexus загинули троє людей, що їхали в авто ВАЗ, триває.

"Слідчі призначили ряд експертиз, зокрема, медичну, трасологічну і  транспортну в рамках карного провадження за ч.3 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб), - пояснили у відділі.

Читайте також: На Харківщині зіткнулися ВАЗ та Lexus, троє загиблих

Як повідомляв раніше Укрінформ, 19 серпня о 14:45 на автодорозі "Харків-Старий Салтов" на повороті в село Піщане Вовчанського району зіткнулися автомобілі Lexus і ВАЗ. Від отриманих травм на місці загинули 77-річний водій і 63-річна пасажирка автомобіля ВАЗ, ще одна 74-річна пасажирка ВАЗ померла в машині швидкої допомоги. Водій іномарки отримав забиття грудної клітини.

Раніше було встановлено, що автомобілем Lexus керував колишній головний архітектор Харкова Сергій Чечельницький, який зараз проходить у справі про кооперативну схему розкрадання землі в Харкові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-