На День міста в Одесі відкрили арт-зону Грецького парку і пустили ретро-трамвай

На День міста в Одесі відкрили арт-зону Грецького парку і пустили ретро-трамвай

Фото
Укрінформ
В Одесі на День міста відкрилася арт-зона Грецького парку, колесив ретро-трамвай, а міський голова вітав молодят.

Про це повідомляє "Думська".

Зокрема, символічну червону стрічку на відкритті арт-зони Грецького парку одночасно перерізали мер Одеси Геннадій Труханов, міністр закордонних справ України Павло Клімкін, мер Пірея Янніс Мораліс, голова благодійної організації «Фонд Бумбураса» і почесний консул Греції Пантеліс Бумбурас.

Одеса святкує День міста

Останній заявив, що Грецький парк - це подарунок одеситам від його сім'ї. «Це музей просто неба, в який вкладено не лише гроші, а й грецьку душу. Я і моя сім'я вдячні Одесі за те, що одного разу вона стала для нас другою домівкою. А свою домівку потрібно любити і прикрашати», - зазначив Бумбурас.

Труханов, у свою чергу, вручив бізнесменові почесну міську нагороду «Знак Маразлі ІІ ступеня».

Втім, роботи в парку ще далекі до завершення. Другу чергу об'єкту планується здати у березні 2019 року.

А по Одесі у святковий день колесив ретро-трамвай. Цього року до традиційних музично-розважальних заходів додали ще й смачні компліменти від членів Асоціації шеф-кухарів півдня України - прямо по ходу рейсу четвірка кухарів готувала різні закуски: хумус, ікру з баклажанів та овочевий салат з бринзою.

Читайте також: В Одесі у День міста вивісили плакат на підтримку Сенцова

Для дітей у трамваї щастя проводили конкурси на кмітливість і знання казок, для пасажирів звучали пісні у виконанні Леоніда Утьосова упереміж з молодіжними хітами.

Пару одеситів Юлію Малахову і Павла Бойка, які вирішили пов'язати себе шлюбними узами саме сьогодні, привітало особисто керівництво міста на чолі з мером Геннадієм Трухановим. 

«Ми спеціально призначили дату розпису на 2 вересня, але не знали, що до нас на весілля прийде мер. Це приємний сюрприз», - сказав наречений.

Від мерії молодятам подарували квіти і телевізор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-