У Чернігові відкрилась перша ліцензована приватна школа

У Чернігові відкрилась перша ліцензована приватна школа

Укрінформ
У Чернігові 1 вересня розпочинає свою роботу перша ліцензована приватна школа.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила директор навчального закладу Неля Лавриненко.

"Наша школа "МудрАнгелики" - перша ліцензована приватна школа в Чернігові. На новий навчальний рік ми набрали 3 перших класи, другий і третій, всього - понад півсотні дітей", - розповіла вона.

За словами директора, "МудрАнгелики" - це освітній простір, покликаний розкрити творчі й особистісні здібності дитини. Школа застосовує інноваційну методику освіти STREAM і навчання через практику, забезпечує поглиблене вивчення англійської мови.

"Окрім математики, мови, фізкультури, у нас є кросфітнес, робототехніка, шахи - це обов’язково для кожного класу, є фінансова наука або економіка, різні види спортивних занять - боротьба, сучасні танці, артдрама... Все це дозволить поглибити знання, передбачені міністерською програмою", - зазначила Лавриненко.

Читайте також: Сучасні школи не повинні поступатися найкращим приватним – Зубко

Кожен клас приватної школи налічує не більше 15 учнів. З ними працюють два педагоги - так звана класна мама і тьютор - помічник учителя із психологічною освітою. Діти перебуватимуть у школі цілий день. Там вони тричі харчуватимуться, займатимуться в гуртках, ходитимуть на прогулянки та екскурсії, робитимуть уроки. Домашні завдання перевірятимуть педагоги, і батькам увечері не доведеться це робити. Школа надає також увесь необхідний навчальний матеріал - канцтовари, підручники, контурні карти, атласи тощо.

Після закінчення кожного класу дитина отримує табель загальнодержавного зразка. Рівень її знань відповідатиме загальнодержавному стандарту.

Навчання у школі платне - 4 тис. грн на місяць плюс 60 грн. на день. У вартість включені всі витрати на забезпечення навчального процесу, харчування, шкільний автобус, походи в театри, музеї, виставкові зали та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-