Тернопіль святкує День міста

Тернопіль святкує День міста

Укрінформ
Урочистою літургією у храмі Успіння Пресвятої Богородиці розпочалося у Тернополі відзначення 478-річчя з часу першої літописної згадки про місто. 

З нагоди цієї дати і храмового свята – Успіння Пресвятої Богородиці вівторок оголошений у Тернополі вихідним днем, повідомляє кореспондент Укрінформу.

 «Програма святкуванню знаменної дати увібрала в себе близько 30 різномасштабних заходів на майданах, парках та у скверах міста. А центральною подією нинішнього дня стане мистецька імпреза з нагоди поповнення міської Алеї Зірок іменами знаменитих тернопільців», - розповів кореспонденту агентства начальник міського управління культури і мистецтв Олександр Смик.

У програмі відзначення 478-річчя міста – презентація каталогу Михайла Тимошика «Значки та медалі Тернопілля», концерт Муніципального Галицького камерного оркестру, інформаційні арт – локації та екскурсії містом.

Читайте також: Камінь із Гробу Господнього відтепер зберігатимуть у Зарваниці

А «підсолоджуватимуть» та надаватимуть музично-пісенного шарму цим та іншим культурно-мистецьким подіям загальноміське Свято меду, виступи аматорських та професійних хореографічних та вокальних колективів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-