"Нова пошта" в Мукачеві відновлює роботу після масштабної пожежі

Укрінформ
"Нова пошта" за два дні відновила роботу після пожежі на терміналі та у відділенні у Мукачеві на Закарпатті. Було знайдено тимчасове приміщення для терміналу. Також розпочато роботи з відновлення відділення, яке постраждало від пожежі.

Про це повідомляють на офіційному сайті служби доставки "Нової пошти".

"Сьогодні «Нова Пошта» у Мукачеві відновлює свою роботу. Завдяки злагодженій роботі команди було знайдено тимчасове приміщення для терміналу, скореговані графіки доставки так, щоб клієнти з Закарпаття отримували посилки швидше. Також розпочато роботи з відновлення відділення №1 – буде відкрито нове, що стане одним з кращих в країні", - йдеться в повідомленні.

У службі доставки повідомляють, що тепер посилки можна знову відправляти та отримувати через тимчасовий термінал. Компанія обіцяє зробити все можливе, щоб клієнти не відчули жодних незручностей.

Читайте також: Пожежу на складах "Нової Пошти" у Мукачеві гасили шість годин

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня о 20:50 в м. Мукачево по вул. Кооперативна в складській будівлі відділення «Нова пошта» виникла пожежа. Майже шість годин тривала ліквідація пожежі - вогонь охопив площу 2 тис. 400 кв.м. Жертв та постраждалих немає.

У прес-службі "Нової Пошти" заявили, що термінал, де виникла пожежа, був обладнаний всіма необхідними засобами протипожежної безпеки. Крім того, після оцінки збитків пообіцяли компенсувати вартість усіх втрачених посилок. Виплати вже почалися, повідомляють у службі доставки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-