У Харкові стріляли у перехожого, поліція відкрила справу

У Харкові стріляли у перехожого, поліція відкрила справу

Фото
Укрінформ
Стрілянину на площі Героїв Небесної сотні в Харкові, коли куля влучила людині в обличчя, поліція розслідує за статтею про хуліганство.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

"Кримінальне провадження відкрито за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. ... Інформація про стрілянину на площі Героїв Небесної сотні надійшла в Основ’янський відділ поліції міста Харкова 26 серпня об 11:13. На місце події виїхало керівництво і слідчо-оперативна група райвідділу, а також патрульні поліцейські. На місці виявлено 45-річного пораненого чоловіка: куля розірвала йому щоку. Після отримання медичної допомоги він відмовився від госпіталізації", - зазначили у відділі.

Як уточнили в поліції, в дію було введено оперативний план "Грім": "Під час оперативних дій за скоєння злочину затримано 42-річного харків'янина".

"Правопорушник пояснив, що зброю - це травматичний пістолет "Форт-12" - він знайшов на вулиці. Нині зловмисник знаходиться під вартою. За статтею "Хуліганство" йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років", - додали у відділі.

Також, стало відомо, у райвідділ доставили ще трьох чоловіків, які знаходилися в нежитловому будинку на площі разом зі зловмисником: "Їх допитано і відпущено. За попередніми даними, між ними і перехожим стався конфлікт, у результаті чого чоловік вистрілив у бік потерпілого".

Як стало відомо, розслідування триває.

Фото: Поліція Харківщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-