Сильні зливи спричинили повінь у Калуському районі Івано-Франківщини

Сильні зливи спричинили повінь у Калуському районі Івано-Франківщини

Відео
Укрінформ
У вечері в неділю, 26 серпня, в Калуському районі пройшли сильні зливи, які спричинили повені у Івано-Франківській області.

Відео стихії у Facebook оприлюднив очевидець Роман Легун.

На відео видно, як потоки води затопили сільські вулиці та двори людей. Подекуди вода доходить аж до вікон приватних будинків.

Автор відео повідомив, що стихія вирувала в селі Войнилів, хоча в коментарях користувачі виправили його і повідомили, що йдеться про село Слобідка.

Також калушанин Володимир Андреєв повідомив у Facebook, що його сім’я стала свідками, як інша сім’я через воду на дорозі потрапила у ДТП. В автомобілі їхали чоловік, дружина і дитина. ДТП сталася близько сьомої години вечора через стік великої кількості води з Височанки на вулицю Степана Бандери у Калуші, пише місцеве видання «Вікна».

Читайте також: У Карпатах сильний дощ з градом затопив Яремче

«Відразу після ДТП я витягнув чоловіка і жінку з машини, моя дружина дівчинку, яка перелякано дуже сильно кричала, оглянула її і забрала до нас в машину. Викликали швидку, поліцію і надавали першу допомогу постраждалим. Слава Богу, всі живі, у чоловіка рвана рана на голові, що видно було череп, але добре, що не було сильної кровотечі. Швидка приїхала дуже швидко», – написав Володимир Андреєв у Facebook та оприлюднив відповідне відео.

Нагадаємо: у п’ятницю, 24 серпня, сильна злива з градом накрила Яремче Івано-Франківської області. Також у п’ятницю українські синоптики попереджали, що цими вихідними на заході України погіршиться погода. До слова, у найближчі дві доби на заході України теж очікуються дощі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-