Підозрюваному в нападі на поліцейських під Києвом

Підозрюваному в нападі на поліцейських під Києвом "світить" до 5 років

Фото
Укрінформ
Поліція Київської області затримала 18-річного юнака, підозрюваного у нападі на працівників поліції під час мітингу активістів проти забудови у Вишневому.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

“Поліція Київщини затримала молодика, який наносив тілесні ушкодження працівникам поліції під час мітингу активістів щодо забудови у Вишневому”, - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, 18-річного киянина затримали у селі Софіївська Борщагівка. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання і дає покази. Відомо, що раніше підозрюваний притягався до кримінальної відповідальності за блокування руху, додали в поліції.

Затриманому вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). 

Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі. Тривають розшукові заходи з метою встановлення інших причетних до інциденту фігурантів, підкреслили в поліції.

Читайте також: У Вишневому під час мітингу сталися заворушення, двоє копів — у лікарні

Як повідомлялося, увечері 16 серпня у Вишневому на мітингу проти забудови сталися сутички між активістами та охоронцями будівництва

За даними поліції, під час забезпечення правопорядку троє правоохоронців отруїлися газом, отримали травми голови. Двох поліцейських госпіталізували. Серед цивільних учасників мітингу ніхто до медичних закладів не звертався.

Фото: Поліція Київщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-