Луценко призначив заступників прокурора Полтавської області

Луценко призначив заступників прокурора Полтавської області

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко підписав наказ, яким призначив заступників прокурора Полтавської області - Глушка Андрія Михайлович і Грицака Олега Васильовача.

Інформація про призначення розміщена на сайті прокуратури Полтавської області.

Зазначається, що старший радник юстиції Андрій Глушко і радник юстиції Олег Грицак призначені заступниками прокурора Полтавської області наказом генерального прокурора від 16 серпня поточного року.

Раніше, 19 липня, генпрокурор призначив прокурором Полтавської області Дмитра Чібісова, який до цього обіймав посаду керівника прокуратури Київської області.

У коментарі Укрінформу речник Генпрокуратури Андрій Лисенко повідомив, що генпрокурор призначив заступників прокурора Полтавської області за поданнями прокурора області Чібісова.

"За процедурою прокурор області пише генеральному прокурору подання про призначення особового складу, і тоді генеральний прокурор це підписує", - зазначив він.

Читайте також: Луценко назвав причини неявки прокурорів на суд у справі Кернеса

До призначення заступниками прокурора Полтавської області Андрій Глушко працював начальником управління, а Олег Грицак - начальником відділу у прокуратурі Київської області.

За повідомленнями ЗМІ, Олег Грицак є сином голови Служби безпеки Василя Грицака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-