У сумських школах завершують встановлення систем відеоспостереження

У сумських школах завершують встановлення систем відеоспостереження

Укрінформ
У Сумах в рамках проекту “Безпечна школа” в навчальних закладах завершують встановлення камер відеоспостереження.

Про це заявила заступник міського голови Сум Віра Мотречко у четвер, 16 серпня, під час виїзного брифінгу на базі Сумської спеціалізованої школи І ступеня №30 „Унікум”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Проект призначений для забезпечення передачі та збереження візуальної інформації подій, що відбуваються всередині та ззовні навчального закладу. Він дозволить значно підвищити рівень безпеки в кожній, окремо взятій, сумській школі та є важливим кроком у забезпеченні безпечного майбутнього наших дітей”, – зазначила вона.

Як поінформувала директор КП “Інфосервіс” Олена Дяговець, на сьогодні вже встановлено 95 камер відеоспостереження та долучено до загальної системи 11 закладів загальної середньої освіти.

“Роботи розпочалися минулого року, коли проект запрацював у п’яти закладах середньої освіти. Місця, де встановлювати камери, наше підприємство визначало спільно з керівництвом шкіл. Загалом торік було встановлено 37 камер. Загальна вартість робіт склала 347,65 тисяч гривень”, - зазначила Дяговець.

Читайте також: Столицю “нашпигують” камерами - Київрада затвердила положення

За словами директора КП “Інфосервіс”, для повної реалізації проекту „Безпечна школа” у Сумах є необхідність у встановленні 118 зовнішніх та внутрішніх камер відеонагляду в 15 школах міста.

Орієнтовна вартість робіт - 1 мільйон 350 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-