З історичної частини Чернігова прибирають рекламні білборди

З історичної частини Чернігова прибирають рекламні білборди

Укрінформ
На виконання рішення щодо зменшення реклами в історичній частині міста, з Красної площі Чернігова приберуть великий подвійний білборд, що знаходиться біля драмтеатру і на одному із входів у сквер ім. Б. Хмельницького.

Про це повідомила прес-служба Чернігівської міської ради.

"Рішення про перенесення подвійного білборду з Красної площі (знаходиться праворуч від драмтеатру) прийнято на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради. Демонтування чи перенесення білбордів відбувається у рамках загальної концепції скорочення рекламних площ в історичній частині міста", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Сумах будуть нові тролейбуси за кошти Європейського інвестбанку

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко подякував представникам рекламних компаній, які йдуть назустріч міській владі в питаннях упорядкування центру міста, а його заступник Олександр Ломако додав, що за останні 2 роки в центрі Чернігова скорочено до 30% різноманітних рекламних площ. І цей процес триває.

Читайте також: У Чернігові відбувся спільний релігійний хід на захист моральних цінностей

У подальших планах міської влади - зменшення кількості білбордів та сітілайтів на відремонтованій нещодавно вулиці Рокосовського.

"Це питання не тільки зовнішнього естетичного вигляду головних вулиць міста, а й безпеки дорожнього руху", - зазначають у прес-службі міськради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-