У Вінниці розбилася фура з кавунами - загинув громадянин Грузії

У Вінниці розбилася фура з кавунами - загинув громадянин Грузії

Фото
Укрінформ
На Немирівському шосе у Вінниці автомобіль Daf, завантажений кавунами, врізався у запарковану вантажівку Renault. Пасажир Daf, громадянин Грузії, загинув, водія Renault госпіталізовано.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"Попередньо встановлено, що 42-річний житель Літинського району не впорався з керуванням вантажівки Daf, завантаженої кавунами, та допустив зіткнення з запаркованим на узбіччі вантажним автомобілем Renault. Той, у свою чергу, зіткнувся з вантажівкою, що стояла попереду.

Масштабна ДТП на Вінниччині / Фото: Олександр Лапін, Укрінформ

На місці події від отриманих тілесних ушкоджень загинув пасажир автомобіля Daf - 48-річний громадянин Грузії", - йдеться у повідомленні.

Інформують, що 48-річний водій Renault, житель Хмельницької області, з травмами голови, переломами ребер та численними забоями доставлений до протишокового відділення лікарні.

На місці аварії працює слідчо-оперативна група поліції, яка проводить першочергові слідчі дії, встановлюються обставини автопригоди.

Читайте також: Внаслідок ДТП у Дніпрі дві людини загинули, ще одну госпіталізували

Аварія сталась близько четвертої години ранку.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-