Держбюро розслідувань зареєструвало управління в семи містах

Держбюро розслідувань зареєструвало управління в семи містах

Укрінформ
Зареєстровані сім територіальних управлінь Державного бюро розслідувань. 

Відповідна інформація оприлюднена на сайті відомства.

Зазначається, що територіальні управління ДБР зареєстровані у Києві, Краматорську, Полтаві, Мелітополі, Миколаєві, Хмельницькому та Львові.

«Це важливий крок для початку роботи ДБР у вересні. Другий крок - призначення на посади перших переможців конкурсів», - зазначив директор відомства Роман Труба.

Він наголосив, що центральний апарат та територіальні управління повинні одночасно розпочати роботу, оскільки у підслідності ДБР будуть тисячі кримінальних проваджень.

Труба нагадав, що триває завершальний етап конкурсу на 455 посад до територіальних управлінь, який проводить внутрішня комісія.

«Зараз тривають співбесіди. Вже визначено 14 переможців конкурсу - це заступники директорів територіальних управлінь. Стосовно них вже розпочато спеціальну перевірку. Окремо я звернувся до директора НАБУ Артема Ситника з проханням також перевірити цих кандидатів», - додав Труба.

Читайте також: У Києві та Краматорську зареєстрували перші теруправління ДБР

Він наголосив, що незважаючи на те, яка комісія проводить конкурс - зовнішня чи внутрішня - діятиме однаковий механізм призначення працівників на ключові посади.

Директор ДБР додав, що зовнішня комісія відмовила керівництву відомства надати документи переможців конкурсів, у тому числі - на посади директорів територіальних управлінь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-