На Запоріжжі неповнолітня в’їхала у поліцейське авто, є постраждалі

На Запоріжжі неповнолітня в’їхала у поліцейське авто, є постраждалі

Відео
Укрінформ
На Запоріжжі 17-річна дівчина допустила зіткнення з поліцейським автомобілем, травмувала двох пішоходів і залишила місце ДТП.

Про це інформує Патрульна поліція Запорізької області у Facebook.

«Вчора о 23:30 годині ночі на перехресті вулиць Молодіжна та Республіканська, водій автомобіля DAEWOO RACER під час маневру не впорався із керуванням, внаслідок чого скоїв зіткнення зі службовим автомобілем, після чого здійснив наїзд на двох пішоходів та покинув місце ДТП. Одразу іншим екіпажем патрульної поліції автівку DAEWOO RACER було заблоковано та зупинено», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за кермом перебувала 17-річна дівчина, яка пояснила, що право керування їй було передано пасажиром. Ним виявився громадянин 1990 року народження, який перебував з ознаками алкогольного сп'яніння та підтвердив пояснення дівчини.

Також інспектори встановили, що 27 -річний пасажир, який до того ж виявився власником автомобіля, впродовж року шість разів притягався до адміністративної відповідальності, зокрема у липні 2018 року патрульними на нього було складено два протоколи за керування транспортним засобом у стані наркотичного сп'яніння.

Внаслідок ДТП обох пішоходів було госпіталізовано до лікарні з численними переломами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-