Побиття на камеру: батьків підлітків притягнули до відповідальності

Побиття на камеру: батьків підлітків притягнули до відповідальності

Укрінформ
Батьки підлітків, котрі брали участь у побитті однокласниці, притягнуті до адміністративної відповідальності за невиконання обов'язків щодо виховання дітей.

Про це повідомляється на сторінці МВС у Facebook

«Батьки усіх правопорушниць притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП», -  ідеться в повідомленні. 

Враховуючи, що на відео вбачаються знаки кримінального правопорушення, відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. 

Слідство триває.

Читайте також: Насильство у дитячому притулку: Денісова каже, що поліцію просто не пустили

Як повідомлялося, 28 липня правоохоронці виявили відео, на якому група неповнолітніх дівчат знущається з знайомої дівчини.

Встановлено, що учасники події - знайомі між собою підлітки 13-14 років, які свого часу вчились в одній зі шкіл Малиновського району Одеси. Причиною конфлікту між дівчатами став хлопець, який раніше зустрічався з однією із нападниць, а згодом почав залицятися до постраждалої. Спочатку дівчата з'ясовували стосунки словесно, а через кілька днів ображена дівчина, заручившись підтримкою подруг, влаштувала своїй конкурентці бійку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-