На Чернігівщині перекинувся мікроавтобус із дітьми, є постраждалі

На Чернігівщині перекинувся мікроавтобус із дітьми, є постраждалі

Фото
Укрінформ
Поблизу села Кошелівка Ніжинського району Чернігівщини у п’ятницю, 3 серпня, перекинувся мікроавтобус, який перевозив юних гребців на каное та їхніх батьків на змагання з Конотопа до Києва.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив начальник сектору комунікації ГУ Нацполіції в Чернігівській області Сергій Бриль.

"Сьогодні на лінію "102" надійшло повідомлення, що об 11 годині біля села Мала Кошелівка Ніжинського району перекинувся мікроавтобус з 12-ма пасажирами. З них 8 чоловік (4 дорослих і 4 дитини) були госпіталізовані до Ніжинської райлікарні. Троє з них, в т. ч. одна дитина, знаходяться у стабільно тяжкому стані, але життю людей нічого не загрожує", - розповів речник.

За його словами, на місце ДТП відразу виїхала оперативна група, досвідчені слідчі та машини екстреної медичної допомоги. За попередніми висновками, аварія сталася під час обгону. Водій не впорався з керуванням, зачепив бордюр, внаслідок чого автобус і впав на бік.

Читайте також: У Білорусі перекинувся автобус "Київ-Таллінн"

На місці ДТП експерти зібрали всі необхідні речові докази. За фактом пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Фото: cn.npu.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-