Поліція назвала міста-рекордсмени із

Поліція назвала міста-рекордсмени із "замінувань"

Укрінформ
З початку цього року до поліції надійшло понад 1,5 тисячі неправдивих повідомлень про замінування. Водночас за весь 2017 рік зареєстровано 700 таких повідомлень.

Про це 2 серпня повідомив перший заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін, інформує департамент комунікації Національної поліції України.

"Такі злочини є найбільш характерними для великих міст України. Так, найбільше неправдивих повідомлень про замінування цьогоріч зареєстровано поліцією у Харкові – майже тисячу. На Львівщині зареєстровано 155 таких повідомлень, у Києві – 122, в Одеській області – 40, у Дніпропетровській – 33", - зазначив генерал.

Читайте також: У Львові другий день поспіль "мінують" лікарню і вимагають гроші

У поліції поінформували, що найчастіше «мінуються» магазини та торговельно-розважальні центри. У 2018 році зареєстровано майже 600 таких фактів. Окрім того, 550 разів було неправдиво повідомлено про замінування підприємств, установ і організацій, а також близько 90 разів – приміщень органів влади. Більшість відповідних повідомлень надходить на електронні адреси – 985 випадків з 1,5 тисячі. При цьому значна кількість ip-адрес відправників зареєстрована на території Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-