На Буковині мікроавтобус зіткнувся з потягом: двоє загиблих, семеро - у лікарні

На Буковині мікроавтобус зіткнувся з потягом: двоє загиблих, семеро - у лікарні

Фото
Укрінформ
На Буковині поліція встановлює обставини зіткнення пасажирського мікроавтобуса з потягом, внаслідок якого загинуло двоє людей, ще семеро травмовані.

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

"ДТП сталася о 17.15. А близько 17.30 до поліції надійшло повідомлення про зіткнення у селі Мамаївці Кіцманського району мікроавтобуса "Мерседес Спрінтер" та вантажного потягу сполученням "Неполоківці-Чернівці". Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що 62-річний водій не переконався у безпечності проїзду через залізничну колію. За попередньою інформацією, на переїзді працювали світлові та звукові сигнали", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Операція "перевізник": за п'ять днів поліція зловила 10 п'яних маршрутників

Наразі відомо, що на момент ДТП в салоні мікроавтобуса знаходилося 15 пасажирів – працівники одного з приватних підприємств. Транспортний засіб належить іншому підприємцю, з котрим було укладено договір на перевезення працівників фірми. У перевізника є ліценція на внутрішні перевезення пасажирів.

Встановлено, що внаслідок ДТП загинуло двоє осіб, ще семеро пасажирів доставлено до лікарні, троє з них - в реанімації.

Водія мікроавтобуса затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. На місці ДТП проводяться першочергові слідчі дії.

Також у поліції додали, що о 18.50 відновлено рух залізничного транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-