Поліція шукає очевидців кривавої ДТП під Житомиром

Поліція шукає очевидців кривавої ДТП під Житомиром

Укрінформ
Поліція шукає свідків та очевидців ДТП, що трапилася 20 липня під Житомиром і в якій загинуло 10 людей.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У рамках досудового розслідування фатальної дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 20 липня на автодорозі Київ-Чоп неподалік м. Житомира, триває встановлення усіх обставин. Поліцейські просять відгукнутися очевидців та свідків події», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що розслідування проводиться за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Усі, хто володіє інформацією, можуть звернутися до Слідчого управління ГУ Національної поліції в області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або за телефонами (0412) 40-74-31 чи 102.

Читайте також: Операція "Перевізник" виявила на Житомирщині майже 60 порушень

Як повідомляв Укрінформ, 20 липня близько 10.40 на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Глибочиця Житомирського району маршрутний автобус, який рухався у напрямку м. Житомира, зіткнувся із вантажною автомашиною із напівпричепом, унаслідок чого 9 пасажирів автобуса та водій загинули, ще 9 постраждалих із травмами доставлені до медичних закладів для надання допомоги.

Власнику маршрутки, якого підозрюють у тому, що не забезпечив технічний стан транспортного засобу та його обладнання відповідно до стандартів безпеки дорожнього руху, суд обрав запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-