Поліція встановила особи чотирьох загиблих у ДТП під Житомиром

Поліція встановила особи чотирьох загиблих у ДТП під Житомиром

Укрінформ
Житомирська поліція встановила особи чотирьох із десяти загиблих у ДТП, що сталася сьогодні поблизу Житомира. Серед них є і громадянин Грузії.

Про це інформує відділ комунікацій ГУНП у Житомирській області. 

«Станом на 17.00 відомо, що серед загиблих: громадянин Грузії, 1962 р.н., житель м. Полонного Хмельницької області, 1974 р.н. (водій маршрутного автобуса), житель с.Гульська Новоград-Волинського району, 2004 р.н., жителька м.Києва (уродженка Рівненщини), 1958 р.н.», - інформують у поліції.

Зазначено, що на місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділення поліції, патрульні, рятувальники та медики.

Усі обставини фатальної пригоди з’ясовуються. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) ККУ.

Читайте також: ДТП з 5 загиблими на Миколаївщині: водія вантажівки затримали

Як повідомляв Укрінформ, 20 липня у с. Глибочиці Житомирського району маршрутка, в якій перебувало 19 пасажирів та водій, в'їхала у фуру, внаслідок чого 10 людей, в тому числі 1 дитина, загинуло, ще 10 отримали травми. Четверо потерпілих, з них двоє дітей, перебувають у тяжкому стані. За попередньою інформацією, водій маршрутного автобуса (вірогідно, сполученням Київ - Рівне), рухаючись у напрямку м. Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою DAF з напівпричепом.

Президент України Петро Порошенко доручив керівництву Житомирської області надати необхідну допомогу постраждалим у ДТП, які перебувають у лікарні.

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич оголосив 21 липня днем жалоби за загиблими в автокатастрофі.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-