У Слов'янську запасів хлору залишилось менше ніж на місяць

У Слов'янську запасів хлору залишилось менше ніж на місяць

Укрінформ
На фільтрувальній станції та очисних спорудах міста Слов'янськ Донецької області запасів рідкого хлору залишилось менше ніж на місяць.

Про це 16 липня йшлося на засіданні постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки Слов’янської міської ради, повідомляє офіційний сайт міськради.

"На фільтрувальній станції та очисних спорудах Слов'янська запасів рідкого хлору залишилось менше ніж на місяць. У разі не вирішення даної проблеми почнуться надзвичайні наслідки... Керівник КП "Словміськводоканал" Андрій Кійко повідомив, якщо ситуація з постачання рідкого хлору не вирішиться, буде скорочення подачі води", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, дефіцит хлору виник у багатьох містах внаслідок зупинки виробництва рідкого хлору підприємством "Дніпро-азот". Так, у Миколаєві з 16 липня через нестачу хлору для обеззараження обмежено водопостачання мешканцям міста.

Читайте також: Гройсман запевняє, що хлор для знезараження питної води є

Діяльність АТ "Дніпроазот" була припинена через підвищення ціни на газ. Кілька днів тому тисячі працівників підприємства вийшли на мітинг під стіни Кабміну, вимагаючи вирішення проблеми підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-