Синоптик розповіла, якої погоди чекати з наступного тижня

Синоптик розповіла, якої погоди чекати з наступного тижня

Укрінформ
На початку наступного тижня, з 16-го липня, короткочасні грози виникатимуть хаотично на заході, півночі та в центральній частині України.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у своїй колонці.

"Помірні та навіть подекуди сильні зливи ймовірні у західних областях. На Харківщині та Луганщині пройдуть окремі дощі з грозами. Донеччина належатиме в більшості сухій повітряній масі. На півдні також переважатиме суха погода з локальними окремими денними дощами", -пише вона.

За словами синоптика, спека у південній частині й у східних областях послабне, проте вже з четверга знову температура повітря підвищиться. На решті території України термічний режим не зазнає особливих змін.

У Києві обіцяють нестійкий характер погоди: локальні періодичні дощі, стрибки атмосферного тиску. Дещо знизиться температура повітря, до +23+25 градусів.

Читайте також: На неділю синоптики прогнозують теплі дощі, у Карпатах - зливи

Із середи, 18-го липня, у столиці передбачається підвищення температури повітря – протягом дня вона становитиме +27+29 градусів.

"Літо добирається до вершини, і хоч як не важко, несе в наплечнику для нас найсмачніші овочі та фрукти, найкрасивіші квіти та найфантастичніші запахи. Ще є трохи часу до вершини. Треба й нам зупинитися та увібрати в очі та серце оцю навколишню літню красу", - радить Діденко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-