П’яний очільник РДА на Закарпатті збив двох жінок, одна з них померла

П’яний очільник РДА на Закарпатті збив двох жінок, одна з них померла

Укрінформ
У Перечинському районі Закарпаття неділя оголошена днем жалоби через смертельну ДТП, скоєну головою місцевої райдержадміністрації.

Про це повідомляється на офіційному сайті голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

"Через скоєну головою Перечинської райдержадміністрації дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої одна жінка померла, а ще одна перебуває у важкому стані в лікарні, голова облдержадміністрації Геннадій Москаль своїм розпорядженням оголосив у неділю, 15 липня, у Перечинському районі День жалоби", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що у зв'язку з цією аварією Москаль скасував щорічний фестиваль лемківської культури «Лемківська ватра», який мав відбутися 15 липня в с.Ворочово на Перечинщині.

Читайте також: У Києві мотоцикліст збив двох пішоходів

Раніше прес-служба голови Закарпатської ОДА повідомляла, що у п’ятницю, 13 липня, близько 22.30 голова Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір, будучи за кермом позашляховика Jeep Cherokee, на вул. Ужгородській у Перечині, скоїв наїзд на двох місцевих мешканок, котрі у важкому стані доставлені в районну лікарню. Одна з жінок у результаті отриманих травм померла в реанімації. Попередня експертиза показала, що голова РДА був п’яний.

Наразі голова РДА написав заяву на звільнення й відсторонений із посади, у Київ направлені матеріали на його звільнення. Олефір затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Фото: Mukachevo.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-