Кіберполіція затримала чоловіка, який знімав порно з 8-місячною донькою

Кіберполіція затримала чоловіка, який знімав порно з 8-місячною донькою

Фото
Укрінформ
Кіберполіція затримала чоловіка, який використовував 8-місячну дитину для порно.

Про це йдеться на сайті МВС

"Працівники відділу протидії злочинам у сфері обігу протиправного контенту та телекомунікацій Департаменту кіберполіції Нацполіції, за участю спецпідрозділу КОРД поліції Житомирщини провели у квартирі зловмисника санкціонований обшук. На електронних носіях інформації, які належать затриманому, поліцейські виявили фото із зображеннями порнографічного характеру за участю малолітньої дівчинки", - йдеться у повідомленні.

У Нацполіції повідомили, що першочергова інформація надійшла від австралійських колег, коли у мережі було виявлено матеріали порнографічного характеру за участю дитини, якій на вигляд менше року.

Працівники кіберполіції провели попередню перевірку та встановили причетність до розповсюдження цих файлів 27-річного мешканця Житомирщини. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за створення та розповсюдження предметів порнографічного характеру.

Читайте також: Кіберполіція "прикрила" один із найбільших онлайн кінотеатрів

Поліцейські встановили, що зловмисник вчиняв розпусні дії, імітував статеві акти із власною донькою 2017 року народження. Фото розповсюджував у мережі Інтернет за допомогою російського веб-ресурсу yandex.ru, доступ до якого заборонений на території України.

Поліцейські вилучили у квартирі комп’ютерну техніку та мобільний телефон, який зловмисник ховав у дитячих іграшках. За результатами попереднього огляду правоохоронці виявили на телефоні зловмисника файли порнографічного змісту за участю малолітньої дитини.  Вилучена техніка направлена до експертного центру для проведення всіх необхідних експертиз.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом щодо малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-