На Вінниччині через кір закрили табір відпочинку

На Вінниччині через кір закрили табір відпочинку

Укрінформ
На Вінниччині з сьогоднішнього дня у зв’язку з виявленням випадку захворювання на кір припинено роботу табору відпочинку у Шаргородському районі.

Про це повідомляється на офіційному сайті Шаргородської райдержадміністрації.

«11 липня 2018 року відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На порядок денний було винесено питання щодо виникнення випадку захворювання на кір в профільному позашкільному дитячому навчальному закладі «Дитячий оздоровчий комплекс ім. В.Загурного». В результаті розслідування керівництвом оздоровчого комплексу було виявлено, що на другу табірну зміну заїхала інфікована дитина, після проведення медичного огляду в дитини виявлено інфекційне захворювання - кір, що призвело до розповсюдження інфекції в дитячому оздоровчому комплексі», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Спалах кору на Яворівському військовому полігоні локалізували та ліквідували

Як розповів кореспонденту Укрінформу перший заступник голови Шаргородської РДА Юрій Щур, кір виявлено у трьох дітей, які відпочивали у таборі. Наразі вони госпіталізовані, медики оцінюють їхній стан, як задовільний.

За його словами, районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила у  зв’язку з карантином по кору, який триває 21 день, роботу другої табірної зміни припинити достроково з 12 липня 2018 року. У закладі проведено заходи з дезінфекції усіх приміщень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-