Під час затримання зловмисника від вибуху гранати постраждав коп

Під час затримання зловмисника від вибуху гранати постраждав коп

Фото
Укрінформ
На Вінниччині під час затримання озброєного зловмисника від вибуху гранати постраждав поліцейський.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"8 липня поліцейські отримали повідомлення, що на залізничній станції в с. Флорино Бершадського району невідомий погрожує людям гранатою. На місце негайно прибули співробітники сектору реагування патрульної поліції. Під час затримання зловмисник кинув у бік поліцейських гранату. У результаті травми отримав один правоохоронець", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Матіос назвав можливу причину вибуху міномета на Рівненському полігоні

У поліції зазначили, що вибуховою хвилею було травмовано начальника групи реагування патрульної поліції Василя Ткача. Із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку поліцейський госпіталізований до неврологічного відділення районної лікарні. Зловмисник затриманий. Ним виявився 42-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжку.

Під час затримання зловмисника від вибуху гранати постраждав коп

Під час огляду місця події працівники вибухотехнічної служби поліції та кінологи вилучили залишки гранати, важіль до запалу від гранати УЗРГМ-2 та пластид вагою близько 100 грамів. Речові докази направлені на експертизу. Поліцейські з’ясовують походження вибухівки та з якою метою її було придбано.

Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-